Utama / Terma Dan Syarat / TERMA DAN SYARAT

TERMA DAN SYARAT

 

sila baca dan fahami


PERKHIDMATAN :

Perkhidmatan yang disediakan oleh kami adalah :
i. Pengacara Majlis (Emcee)
ii. Sewaan Peralatan PA System dan Karaoke
iii. Pengurusan Acara/ Majlis
iv. Krew Teknikal

Harga dan butiran pakej telah dinyatakan dalam setiap pakej yang ada. Sila baca dan fahami kandungan dan harga setiap pakej.

Bagi perkhidmatan Pengurusan Acara dan Krew Teknikal, kami akan sediakan setelah berbincang dengan bakal pelanggan dan harga yang kami caj bergantung kepada jenis acara/majlis dan tempoh masa perkhidmatan tersebut diperlukan.TEMPOH PERKHIDMATAN/ SEWAAN :

Secara asasnya tempoh perkhidmatan atau pakej sewaan kami adalah untuk maksimum 5 jam sahaja. Lazimnya kami akan sampai 90 minit awal untuk setup atau pemasangan peralatan kami. Dan setelah majlis/program selesai, kami akan kemas peralatan kami dengan segera.CAJ PENGANGKUTAN :

Harga yang dipaparkan secara asasnya telah termasuk caj penghantaran dan pemasangan. Kerana itu kami tidak mengenakan caj pengangkutan secara berasingan (tiada caj tersembunyi).

Berikut adalah senarai kawasan tanpa dikenakan caj tambahan/pengangkutan: 

Kuala Lumpur, Putrajaya dan Selangor (Mukim Ampang/ Hulu Langat/ Petaling/ Gombak/ Sepang/ Kapar)


BAYARAN TEMPAT LETAK KENDERAAN

Kami akan mengenakan caj tempat letak kenderaan jika tempat majlis tidak menyediakan parking percuma. Caj akan dikenakan pada hari majlis berlangsung dan pelanggan perlu membayarnya berserta baki bayaran pakej yang diambil.PENGGUNAAN PERALATAN KAMI :

Anda perlu faham bahawa peralatan kami hanya untuk vocal sahaja dan memainkan lagu menerusi laptop/smartphone sahaja. Peralatan kami tidak boleh sama sekali digunakan untuk live band, busking atau dikir barat. KEWAJIPAN MENYEDIAKAN MEJA DAN TEMPAT BERBUMBUNG :

Sebagai pelanggan anda perlu menyediakan meja bersaiz 3x6 dan dua kerusi untuk kegunaan pihak kami. Dan kedudukan meja tersebut hendaklah berdekatan dengan punca elektrik (tidak lebih 15 meter).

Anda juga harus faham peralatan kami sangat sensitif dengan panas dan hujan, maka anda perlu memastikan tempat tersebut terlindung daripada panas dan hujan (bahasa mudahnya berbumbung).

Sila ke channel youtube untuk tengok video bagaimana setup untuk sesebuah majlis, kedudukan meja dan speaker.

Link Youtube:DEPOSIT TEMPAHAN :

Deposit dikenakan untuk locked tarikh. Jika ada lebih dari satu pelanggan berminat menggunakan perkhidmatan kami pada tarikh dan masa yang sama, hanya pelanggan yang membuat bayaran deposit terawal sahaja yang akan kami locked tarikh.PENANGGUHAN MAJLIS :

Penangguhan majlis/program hendaklah dimaklumkan 21 hari sebelum majlis bermula (tarikh asal) dan tarikh baru hendaklah dimaklumkan 30 hari sebelum majlis/program diadakan. Kegagalan berbuat demikian, tempahan akan terbatal dengan sendirinya dan deposit tidak akan dikembalikan.PEMBATALAN TEMPAHAN :

Pembatalan tempahan tidak dibenarkan sama sekali. Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya pelanggan membatalkan tempahan.TEMPOH SAH SEBUTHARGA :


Sebutharga yang diberikan oleh kami mempunyai tarikh tamatnya (lazimnya 7 hari selepas sebutharga diberikan). Tempahan boleh dibuat dalam masa 7 hari tersebut. Sekiranya telah tamat tempoh sebutharga tersebut, maka ia tidak lagi boleh digunapakai dan anda dikehendaki mendapatkan sebutharga yang baharu.TEMPOH SAH PROMOSI :

Jika anda menerima harga promosi daripada kami atau menbaca pada mana-mana ruangan yang ada dalam laman web ini/ FB/ IG dan lain-lain, maka sebagaimana promosi lazim yang ada di luar sana, ia mempunyai tarikh tamatnya. Harga yang ditawarkan dalam promosi tersebut tidak lagi boleh digunakan untuk tempahan selepas tarikh tamat promosi tersebut.DEPOSIT TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN :

Sekali lagi dinyatakan di sini, kami tidak akan membuat pemulangan deposit jika berlaku sebarang pembatalan tempahan. Anda adalah dianggap telah bersetuju dengan perkara ini sekiranya telah membuat tempahan dan membuat bayaran deposit.TERMA & SYARAT TAMBAHAN LAIN :

Pada bila-bila masa kami berhak menambah atau menukar kandungan terma dan syarat ini tanpa perlu mengeluarkan sebarang notis kepada pelanggan. Terutama jika ia merujuk kepada keperluan semasa dan juga berdasarkan tempahan yang dilakukan oleh pelanggan. PENERIMAAN DAN PERSETUJUAN :

Anda adalah dianggap telah membaca dan menerima serta telah bersetuju dengan kandungan terma dan syarat ini sekiranya telah membuat pembayaran deposit tempahan.

Jika anda tidak bersetuju, maka anda tidak perlu membuat pembayaran deposit tempahan.NOTIS PENTING :

Kami tidak sesekali memaksa anda untuk membuat tempahan dengan kami. Malah jika anda hanya ingin membuat survey untuk membuat perbandingan harga, kami sangat alu-alukan. Oleh itu, anda tidak boleh menyatakan kami membuat paksaan kepada anda untuk membuat pembayaran deposit.


Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog