Utama / Hubungi Kami / HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI

cara terbaik hubungi kami menerusi 01162099363 


Kami kini beroperasi secara konsep "Small Office Home Office" (SOHO) :

Jalan Setia Gemilang U13/45, Setia Alam, Selangor


PETA KE LOKASI KAMI
how to add google map


Kami juga mempunyai senarai rakan strategik yang berada di sekitar kawasan berikut jika ada keperluan untuk sebarang urusan berkaitan :

Ampang, Hulu Langat, Cheras, Kajang, Bangi, Serdang, Putrajaya, Klang, Banting, Shah Alam, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Kuala Lumpur, Selayang, Gombak dan Rawang

Walaubagaimanapun, sekiranya ada sebarang pertanyaan dan pakej yang dikehendaki tidak ada dalam senarai (inginkan sebutharga berlainan), kami galakkan untuk anda hubungi kami menerusi :


Emel :

deejaykahwin@gmail.com


Whatsapp :

011-62099363


Terima kasih.

❤️ MC Adam Yang Ensem ❤️


Official Web:

Official Whatsapp:

Official FB:

Official IG:

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog