Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

Supply & Install Wall Mount Speaker for Surau / Mosque / School / Office / Cafe / RestaurantSupply & Install Wall Mount Speaker for Surau / Mosque / School / Office / Cafe / Restaurant


Pembekalan & Pemasangan Speaker Dinding untuk kegunaan Surau / Masjid / Sekolah / Pejabat / Kafe / Restoran
Kami mempunyai kepakaran dan kemahiran membekal dan memasang peralatan siaraya (pa system) jenis Wall Mount Speaker. Antara pakej yang boleh dipertimbangkan adalah :


Wall Speaker Mount RM2350


1 x Amplifier

3 x Wall Mount Speaker & Brakcet

1 x Wireless Mic (Dongle)

Termasuk kos pemasangan


Pakej ini sesuai bagi kafe, restaurant atau kedai makan. Jika space besar atau luas, boleh tambah bilangan speaker. Lazimnya tempoh antara 3 hingga 5 jam diperlukan untuk pemasangan Wall Mount Speaker.


Pemasangan wall mount speaker ini juga sangat sesuai untuk sekolah yang mempunyai pelajar yang akan menghadapi ujian / peperiksaan dan memerlukan ketajaman suara bagi memudahkan para pelajar menjawab soalan-soalan yang diberikan. 


Pemasangan wall mount speaker juga sesuai untuk cafe atau pejabat yang baru dibuka untuk membolehkan pengumuman dibuat atau muzik dimainkan.
Boleh hubungi 01162099363 untuk pertanyaan dan tempahan. Pembayaran boleh dibuat melalui bayaran menggunakan cek, online transfer mahupun tunai.


Kami juga boleh membekal dan memasang speaker yang lebih besar untuk kegunaan yang dewan serbaguna yang besar.


Hubungi kami menerusi whatsapp :


https://wa.me/601162099363


Kawasan liputan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, Pahang Negeri Sembilan dan Melaka.


#pasystem  #pasystemrental #sewapasystem #karaokeparty #karaoke #pasystemkaraoke #deejaykahwin #wallmountspeaker #columnspeaker #dewanserbaguna #surau #masjid #sekolah #pejabat #speakerdinding #speakersurau #speakersiling  #boxspeaker #speaker #setpasystem #setkaraoke #soundsystem  #pibg #cikgu #kafe #cafe  #speakerkedai #cafespeaker #restaurant #restoran

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI DEEJAY KAHWIN