Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

DJ KENDURI KAHWIN DEEJAY KAHWIN KARAOKE KAHWIN DJ ISLAMIK KUALA LUMPUR SELANGOR PUTRAJAYA NEGERI SEMBILAN MELAKA JOHOR PERAK PAHANG

SEWAAN PA SYSTEM & DEEJAY MAJLIS PERKAHWINAN - RM750


Pakej meliputi : 

☑️ 1 x Deejay / Announcer (Bahasa)

☑️ 2 x Speaker & Stand

☑️ 1 x Wired Mic

☑️ 1 x Audio Mixer

☑️ 1 x Laptop (Spotify Premium)


Pilihan add-on (RM150)

✅ 2 x Wireless Mic

✅ 1 x Screen Monitor

✅ 1 x HDD (Lagu Karaoke)


Bagi anda yang akan mengadakan Majlis Perkahwinan atau Majlis Pernikahan yang dilangsungkan di rumah (menggunakan canopy) atau di dewan serbaguna, pakej Sewaan PA System Karaoke Deejay Kahwin boleh dipertimbangkan untuk memenuhi keperluan hiburan dalam majlis anda.


Deejay Kahwin merupakan pilihan pelanggan yang tidak mahukan majlis mereka kelihatan terlalu formal dan terikat dengan protokol tertentu. Acara majlis akan berjalan secara santai dan bersahaja. Suasana majlis jadi lebih meriah dengan aktiviti berkaraoke oleh saudara-mara dan para tetamu.


Pelbagai pilihan lagu yang boleh dipilih sendiri oleh pengantin kerana kami menggunakan Spotify premium. Majlis dan acara akan lebih jelas dan lebih meriah dengan bunyi audio yang sangat berkualiti dan padu.


Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.


Sila hubungi kami untuk info selanjutnya. Call atau whatsapp ke 01162099363.


"Majlis Anda Keutamaan Kami"


Deejay Kahwin


https://wa.me/601162099363


http://www.deejaykahwin.com


#sewapasystem #emcee #deejay #pasystem #persandingan #karaoke #pasystemkaraoke #akadnikah #butikpengantin  #pengacaramajlis #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinan #weddingemcee #emceemalaysia #inspirasipengantin #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #resepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdeejay #djkahwin

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024