Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

Tempahan Pengacara Majlis Perkahwinan Emcee Kahwin 01162099363

  
Tempahan perkhidmatan Pengacara Majlis Perkahwinan Emcee Kahwin 01162099363 dibuka sepanjang masa. Pelbagai pakej disediakan untuk disuaipadankan dengan bajet anda.


Emcee berpengalaman luas mengendalikan majlis perkahwinan. Draf teks emcee turut disediakan berdasarkan aturcara yang ditetapkan, supaya majlis berjalan dengan lancar dan teratur.


  
Jika anda memerlukan sesi raptai (rehersal), boleh add on dan harga boleh dirunding. Sesi raptai (rehersal) boleh diadakan pada hari biasa (weekdays), sama ada pada hari siang atau malam.


Anda juga mempunyai pilihan untuk menambah pakej sewaan Pa System, sewaan Karaoke, sewaan LCD Projektor dan Screen untuk menaikkan lagi seri dan kemeriahan majlis anda.


Kawasan liputan dari Kuala Lumpur, Putrajaya dan Selangor, hinggalah ke Negeri Sembilan dan Melaka. Untuk sekitar Lembah Klang tiada caj pengangkutan. Manakala bagi luar Lembah Klang akan dikenakan caj pengangkutan bergantung kepada jarak perjalanan ke lokasi majlis.


Hubungi 01162099363 untuk pertanyan pakej, menyemak kekosongan tarikh dan membuat tempahan.


Majlis anda keutamaan kami.


Emcee Adam @ Zam
Pengacara Majlis (Emcee)
Pengurus Acara (Event Manager)
Pelantun Suara (Voice Over)
01162099363


  
 #sewapasystem #nikahsatu #pernikahan #emcee #deejay #resepsi #pasystem #pengantinbaru #akadnikah #majlisperkahwinan #persandingan #pasystemmurah #karaoke #sewakaraoke #emceekahwin #deejaykahwin #karaokekahwin #sewaanpasystem #pasystemkaraoke #kerjakahwin #kendurikahwin #perkahwinanmelayu #perkahwinan #melayu #kualalumpur #putrajaya #selangor #negerisembilan #melaka

sewa pa system, sewa karaoke, sewaan pa system, sewaan karaoke, kenduri kahwin, kerja kahwin, majlis perkahwinan, dewan perkahwinan, villa kahwin, villa wedding, perkahwinan, perkahwinan melayu, akad nikah, majlis resepsi, majlis persandingan, mahligai perkahwinan, deejay, emcee, deejay kahwin, emcee kahwin, pengacara majlis, host, wedding venue, wedding evenue, pa system murah, pa system kahwin, pa system perkahwinan

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024