Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

WALL MOUNT SPEAKER FOR SURAU / MASJID / KAFE / RESTAURANT / SHOP / OFFICE / CHURCH / SCHOOLPromo Promosi Promotion ‼️


Supply & Install Wall Mount Speaker for Surau / Mosque / School / Office / Cafe / Restaurant


Pembekalan & Pemasangan Wall Mount Speaker / Speaker Siling / Speaker Dinding untuk kegunaan Surau / Masjid / Sekolah / Pejabat / Kafe / RestoranKami mempunyai kepakaran dan kemahiran membekal dan memasang peralatan siaraya (pa system) jenis Wall Mount Speaker. 


Pakej Pemasangan Wall Speaker RM2350 dengan meliputi Wireless Mic (1 unit), Wall Mount Speaker (3 unit) dan termasuk caj pemasangan (installation) yang meliputi juga wayar speaker dan trunking (housing). Ini sesuai bagi kafe atau kedai makan. Lazimnya tempoh antara 3 hingga 5 jam diperlukan untuk pemasangan Wall Mount Speaker.


Peralatan ini juga sangat sesuai jika sekolah yang ada ujian / peperiksaan melibatkan ujian pendengaran yang memerlukan ketajaman suara bagi memudahkan para pelajar menjawab soalan-soalan yang diberikan. 


Ia juga sesuai untuk dipasang di cafe atay pejabat yang baru dibuka untuk membolehkan muzik dipasang dan announcement dapat dilakukan.


Boleh hubungi 01162099363 untuk pertanyaan dan tempahan. Pembayaran boleh dibuat melalui bayaran menggunakan cek, online transfer mahupun tunai.


Kami juga boleh membekal dan memasang speaker yang lebih besar untuk kegunaan yang dewan serbaguna yang besar mahupun surau / masjid / gereja / pejabat 2 tingkat  dan sebagainya.


Hubungi kami menerusi 01162099363 atau whatsapp terus ke :


https://wa.me/601162099363


Kawasan liputan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka.


#pasystem  #pasystemrental #sewapasystem #karaokeparty #karaoke #pasystemkaraoke #deejaykahwin #wallmountspeaker #columnspeaker #dewanserbaguna #surau #masjid #sekolah #pejabat #speakerdinding #speakersurau #speakersiling  #boxspeaker #speaker #mixer #setpasystem #setkaraoke #soundsystem  #mesyuaratpibg #pibg #cikgu #kafe #cafe

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI DEEJAY KAHWIN