Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

SEWAAN PA SYSYEM KARAOKE EMCEE DEEJAY MAJLIS PERKAHWINAN / MAJLIS KERAMAIAN / HARI KELUARGA / MESYUARAT AGUNG / SUKANEKA / TOWN HALL / FESTIVAL / CLEARANCE SALES

EMCEE ADAM

DEEJAY SYAHIFULSEWAAN PA SYSYEM KARAOKE EMCEE DEEJAY

MAJLIS PERKAHWINAN / MAJLIS KERAMAIAN / HARI KELUARGA / MESYUARAT AGUNG / SUKANEKA / TOWN HALL / FESTIVAL / CLEARANCE SALES

Antara peralatan yang disediakan (mengikut pakej yang diambil) serta servis yang bolwh digunakan adalah seperti di bawah :

1. Peralatan :
Speaker & Stand (10 Inch / 12 Inch / 15 Inch)
Mixer (6 Channel / 12 Channel)
Mic (Wired / Wireless / Cordless)
Mic Stand
Monitor Screen & Stand
Laptop

2. Servis :
Emcee / Host
Deejay (Announcer)
Krew Teknikal
Sewaan PA System (tanpa Deejay) - RM500
Sewaan PA System & Deejay - RM750
Emcee & Sewaan PA System - RM1200

Kami mempunyai pelbagai saiz / bilangan speaker untuk disuaipadankan dengan keperluan majlis anda. Kami juga mempunyai banyak mic jika anda memerlukannya.

Sila pastikan anda memberitahu kepada kami saiz tempat yang akan digunakan sebagai lokasi majlis anda berlangsung, supaya ia boleh disuaikan dengan saiz speaker yang ada. Kerana setiap pakej mempunyai had saiz keluasan / meja yang ada. Jika tempat terlalu besar, maka anda perlu pertimbangkan untuk menambah bilangan speaker supaya lebih selesa kepada para tetamu dan pengunjung anda.

Sewaan ini untuk standard majlis iaitu antara 3 jam hingga 9 jam untuk 1 hari sewaan. Kami akan setup 1 jam awal sebelum majlis / acara berlangsung. Dan akan terus kemas sebaik majlis selesai pada hari yang sama.

Pelanggan perlu menyediakan kerusi dan meja. Pastikan ia berada di lokasi berbumbung untuk mengelakkan cuaca panas/hujan. Serta kedudukannya berdekatan dengan punca elektrik.

Hubungi 01162099363 untuk pertanyan pakej, menyemak kekosongan tarikh dan membuat tempahan.

Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.


Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Majlis Sambutan Hari Ulang Tahun Kelahiran Birthday Party Anniversary Party

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024