Jumaat, Jun 24, 2022

SEWAAN PORTABLE ACTIVE SPEAKER (RM350)

  
SEWAAN PORTABLE ACTIVE SPEAKER (RM350)

1 Unit Portable Active Speaker & Stand

2 Unit High Quality Wired Mic

Sesuai Untuk Mesyuarat/ Kursus/ Majlis Di Bawah 50 Pax

**Security Deposit RM500 (Sekuriti deposit akan dipulangkan sekiranya peralatan dipulangkan dalam keadaan baik dan tidak ada sebarang kerosakan)


PERHATIAN:

 

Peralatan ini tidak sesuai untuk lve band atau busking. Peralatan ini disediakan khas untuk mesyuarat, kursus atau majlis berskala kecil dengan kehadiran di bawah 50 Pax.

 

Sewaan peralatan ini hanya disediakan untuk sekitar putrajaya, kuala lumpur dan kawasan dalam selangor yang berdekatan sahaja. Tidak ada caj pengangkutan bagi kawasan tersebut.

 

Bagi di luar kawasan, kami tidak menyewakan peralatan ini. Dan kami juga tidak membenarkan peralatan ini dibawa keluar daripada tempat sewaan kecuali setelah pihak pelanggan merujuk dan mendapat persetujuan daripada kami terlebih dahulu.

 

Tempahan adalah tertakluk sepenuhnya kepada terma dan syarat yang disediakan. Sila baca dan fahami kandungan terma dan syarat tersebut sebelum membuat tempahan.

 

Anda adalah dianggap telah bersetuju dengan terma dan syarat yang dinyatakan sebaik membuat bayaran tempahan.

 

Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp:

 

https://wa.me/601162099363

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Jumlah Pelawat

INTRO

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube


RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © DEEJAYKAHWIN.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com