Ahad, Oktober 03, 2021

Aktiviti Sosial Majlis Perkahwinan Dibenarkan Di Negeri-Negeri Fasa 4


Assalamualaikum wbt. Hai semua yang pernah menghantar mesej kepada kami sebelum ini dan juga pelanggan-pelanggan sedia ada kami. Insyaallah, jika tiada masalah, Lembah Klang (Kl Selangor dan Putrajaya) akan beralih ke Fasa 4 tidak berapa lama lagi. Malah dijangka aktiviti rentas negeri akan dibenarkan apabila kadar vaksinisai mencecah 90%.

Sama-sama berdoa. Dah boleh pelanggan-pelanggan kami yang sedia ada merisik-risik Dewan Perkahwinan untuk tarikh-tarikh yang available. Manakala pelanggan sedia pula juga boleh membuat tempahan jika dah ada tarikh dan lokasi.

Cuma kena beri perhatian tentang kehadiran tetamu, iaitu mereka mestilah telah lengkap vaksin yang diambil (mengikut jenis vaksin). Kapasiti pula setakat ini 50% keluasan tempat majlis.

https://wasap.my/601162099363

#kitamasihbelummenang 
#selalubersyukur
#janganlupavaksin 
 
Nota : Rujukan SOP Fasa 4 Negeri Sembilan dikeluarkan oleh MKN serta Q&A dari MyGCC.

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Jumlah Pelawat

INTRO

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube


RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © DEEJAYKAHWIN.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com