Utama / blog / Pencapaian DeejayKahwin Dalam Google Search Engine

Pencapaian DeejayKahwin Dalam Google Search Engine
Hari ini kami menerima laporan bulanan daripada Google tentang laman web kami ini, DeejayKahwin.Com. 

Berdasarkan statistik yang ditunjukkan laman web ini kerap dikunjungi sekitar lebih 1,700 pengunjung, dengan carian di Google yang memaparkan laman web ini sekitar 10,500. Ini bermaksud dari setiap 10 orang yang mencari info/pakej di Google, pasti mereka akan klik laman web kami.

Malahan beberapa kata kunci "keywords" juga telah sinonim dengan kami, seperti :
Dj Kahwin, Deejay Kahwin, Emcee Kahwin, PA System Perkahwinan, Harga Emcee Kahwin, Pakej Pa System Kahwin

Sekiranya anda mencari info dengan menggunaakn kata kunci di atas, laman web ini akan keluar pada muka pertama carian Google.

Jumlah pengunjung laman web ini hampir mencecah 80,000 pengunjung. Ia suatu pencapaian yang baik kerana kami bergerak secara team yang hanya memberi tumpuan kepada perkhidmatan Emcee, sewaan PA System dan Karaoke.

Bagi memastikan laman web ini kekal relevan dan kerap dikunjungi, paparan antara muka telah diubah 100%. Dan hasilnya adalah seperti sekarang.

Tujuan kami mengubah rekanbentuk laman web ini bagi memberikan kepuasan dan keselesaan kepada para pengunjung dan bakal pelanggan kami mendapatkan info/pakej yang dikehendaki.

Kami akan terus komited untuk menghasilkan yang terbaik untuk anda semua yang sentiasa menyokong usaha-usaha kami ini.

Terima kasih semua. Luv U!

Emcee Yang Ensem
DeejayKahwin.Com
011-62099363

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog