Utama / pakej / Pakej Sewaan Pa System Untuk Sektor Korporat & NGO

Pakej Sewaan Pa System Untuk Sektor Korporat & NGO

Pakej Sewaan Pa System Untuk Sektor Korporat / NGO


PAKEJ SEWAAN PA SYSTEM UNTUK SEKTOR KORPORAT/NGO RM500*


Assalamualaikum .. Hi semua


Jika ada mana-mana sektor korporat atau swasta yang ingin mengadakan sebarang program/majlis/acara yang berskala kecil atau sederhana, kami menyediakan pakej yang sangat berpatutan ini untuk anda pertimbangkan.


Pakej Sewaan PA System Program Korporat/NGO (RM500 sahaja) *

• Audio/Bunyi kompang, gamelan, zikir dan selawat disediakan
• Beroperasi antara 2-5 jam, sama ada majlis berlangsung pagi, petang atau malam
• Tiada kos tersembunyi atau kos tambahan yang lain (kecuali sebarang tambahan peralatan/masa sewaan atas permintaan pelanggan)
• 3 unit speaker disediakan untuk menghasilkan bunyi yang lebih lembut dan sekata ke seluruh kawasan program/majlis/acara

Di bawah merupakan peralatan yang disediakan :

• 3 Speaker with stand (250 watt)
• 1 Power Mixer with built-in Power Amp (450 watt)
• 2 High Quality Wired Mic (with table stands)
• 2 High Quality Wireless Mic (with normal stands)
• Lagu² dimainkan menggunakan Spotify (playlist lagu² melayu, inggeris, hindi, tradisional dan nasyid)
• Seorang krew teknikal disediakan bagi membantu kelancaran program/majlis/acara


Harga yang ditawarkan hanya untuk sekitar Lembah Klang sahaja (Putrajaya, Kuala Lumpur dan kawasan dalam Selangor yang berdekatan sahaja).


Semoga kita dapat bekerjasama dalam program/majlis/acara pihak tuan/puan kelak.


Terima kasih.

Encik Adam


Official Whatsapp:

*Tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.


#emceeofmalaysia #pasystem #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlismakanmalam
#sportsevent #pengacara #birthday #karaokekahwin #majlisperkahwinan #familyday #professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan  #launchingevent #malaywedding #dinner #sportsday #grandopening #majlisperasmian #pasystemrental #sewapasystem #majlisrasmi #butikperkahwinan #pasystem #pasystemkaraoke #kendurikahwin #kerjakahwin

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog