Utama / blog / KALENDAR DAN BORANG TEMPAHAN 2021

KALENDAR DAN BORANG TEMPAHAN 2021

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera. 


Kepada bakal pelanggan kami,


Bagi memudahkan anda membuat tempahan perkhidmatan yang disediakan, kami telah menyediakan kalendar yang mengandungi tarikh yang masih kosong untuk tempahan. Sila lihat pada sudut kanan/bawah web ini atau klik link kalendar di bahagian menu atas web ini untuk melihat kalendar tersebut.
Jika anda melihat pada kalendar yang disediakan, pada setiap weekends akan ada slot yang masih kosong dan ada yang tertera "FULLY BOOKED". Ini bermaksud tidak ada kekosongan slot lagi pada tarikh yang tertera "FULLY BOOKED". Manakala bagi tarikh yang masih kosong dan tidak ada sebarang catatatn, maka ia masih terbuka untuk tempahan.


Selepas anda mendapati tarikh tersebut kosong, anda boleh meneruskan tempahan dengan menggunakan borang yang disediakan di laman web kami. 


Isikan butiran yang dikehendaki dan buat bayaran ke akaun yang dinyatakan. Atau anda juga boleh whatsapp kepada kami untuk membuat tempahan. Ianya terpulang kepada anda untuk membuat tempahan menggunakan kaedah mana yang lebih bersesuaian dan memberi keselesaan kepada anda.


Setelah membuat pembayaran deposit, sila whatsapp resit/slip bank kepada kami sebagai bukti bayaran telah dilakukan. Pihak kami akan membuat verifikasi dan locked date setelah bayaran disahkan. Tarikh yang kami locked akan terus keluar dalam kalendar tersebut.

https://wasap.my/601162099363

Terima kasih.


Deejay Kahwin Emcee Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia #1 Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog