Utama / blog / STAY SAFE KEKAL TENANG KITA JAGA KITA

STAY SAFE KEKAL TENANG KITA JAGA KITA

 Assalamualaikum wbt


Semoga semua pelanggan kami sihat sejahtera hendaknya.


Semenjak ura-ura melaksanakan PKP/PKPB dengan tanpa kelonggaran sepertimana sekarang, ramai pelanggan yang bakal melaksanakan majlis/event pada bulan 1 dan 2 ini menyuarakan hasrat menangguh/menunda majlis/event mereka.


Insyaallah, pihak kami sangat peka dengan situasi semasa. Sebarang penangguhan/penundaan bagi sesuatu majlis/event adalah dibenarkan. Maklumkan saja kepada kami jika pelaksanaan PKP/PKPB melarang aktiviti keramaian/kenduri kahwin dilaksanakan di tempat yang bakal anda langsungkan.


Pihak kami membuka ruang kepada anda semua memberikan tarikh baru pada bila-bila masa sepanjang tahun 2021. Insyaallah, tidak ada kenaikan harga. Malah pelanggan yang membuat tempahan dengan tawaran harga tertentu akan kekal menikmati harga tersebut.


Kekal tenang. Stay safe. Kita jaga kita.


Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan lain.


Terima kasih.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog