Utama / Emcee / Karaoke / PA System / pakej / KEMASKINI TERBARU PAKEJ SEWAAN PA SYSTEM KARAOKE DAN EMCEE 2021

KEMASKINI TERBARU PAKEJ SEWAAN PA SYSTEM KARAOKE DAN EMCEE 2021
*Senarai Harga Perkhidmatan dan Sewaan Terkini 2021 (Negotiable):*

*i. Emcee Perkahwinan RM350.00*

Perkhidmatan ini sesuai bagi majlis dalam dewan di mana peralatan pa system telah sedia ada dalam dewan tersebut. Emcee akan berperanan mengendalikan majlis.

Namun jika kedudukan laptop dan Emcee berjauh, maka adalah menjadi tanggungjawab pelanggan mengambil seorang crew untuk membantu Emcee. 

Tetapi jika kedudukan laptop dan Emcee di tempat yang sama, tidak perlu menggunakan crew tambahan.

Sila semak dengan pihak dewan terlebih dahulu sebelum membuat tempahan.


*ii. Sewaan PA System Perkahwinan RM350.00*

Jika anda hanya ingin menyewa peralatan pa system kami, pakej ini adalah pilihan terbaik.

Pakej ini tidak ada Emcee, tidak ada aktiviti berkaraoke dan tidak ada laptop disediakan. Hanya peralatan pa system dan seorang crew stand by sahaja.


*iii. Sewaan PA System Perkahwinan & Emcee RM500.00*

Pakej ini sangat popular dan kerap disewa memandangkan ia lengkap untuk keperluan majlis perkahwinan.

Anda digalakkan mengambil pakej ini jika dewan/tempat anda mengadakan majlis tidak ada kemudahan pa system dan Emcee.

*iv. Sewaan PA System dan Karaoke RM500.00*

Pakej ini juga popular dan kerap disewa memandangkan ia lengkap dengan aktiviti berkaraoke.

Pakej ini tidak ada Emcee. Hanya seorang crew stand by sahaja.

*iv. Sewaan PA System, Karaoke dan Emcee RM600.00*

Pakej ini adalah pakej lengkap yang kami sediakan dan sesuai untuk keperluan majlis perkahwinan supaya suasananya lebih meriah.

Anda juga digalakkan mengambil pakej ini jika mempunyai bajet yang lebih. Ini kerana aktiviti berkaraoke menjadi salah satu bentuk hiburan dan boleh menceriakan majlis perkahwinan anda.
*Peralatan-peralatan yang disediakan:*

a. 2 Speaker 16 inch with speaker stand (250 watt)
b. 2 Speaker 10 inch (100 watt) - for karaoke
c. 1 Power Mixer with Build-in Power Amp (450 watt)
d. 2 High Quality Wired Mic & 2 High Quality Wireless Mic
d. 1 LCD Monitor 12 Inch - for karaoke
e. Lagu² dimainkan menggunakan Spotify (playlist lagu² melayu, inggeris, hindi, tradisional dan nasyid)
f. Lagu² karaoke sentiasa dikemaskini meliputi pelbagai genre (dangdut, 60an, 90an, terkini, melayu, english, tradisional, inggeris dan nasyid)
g. Seorang Emcee dan seorang crew disediakan.

*Kandungan peralatan tertakluk kepada pakej yang diambil.*
*Peralatan yang disediakan sangat bersesuaian untuk majlis dalam dewan dengan bilangan meja di bawah 30. Dan juga untuk majlis yang menggunakan canopy (di bawah 6 unit canopy).*

*Namun kami juga mempunyai peralatan tambahan untuk keperluan ruang yang lebih besar dengan caj yang berpatutan. Jika dalam dewan antara 30-50 meja atau menggunakan antara 7-10 canopy, sangat sesuai menggunakan lebih daripada dua unit speaker supaya volume yang dipasang tidak terlalu kuat/bingit*


Maksimum 5 jam sahaja. Harga telah termasuk caj penghantaran dan pemasangan. 

*Peralatan untuk vocal sahaja dan memainkan lagu sahaja. Tidak boleh digunakan untuk live band, busking atau dikir barat.*

Sila ke channel youtube untuk tengok video bagaimana setup untuk sesebuah majlis, kedudukan meja deejay dan speaker.

https://youtube.com/channel/UCxN_cLZr2w1WYH34MJLpFzg

Pakej dan perkhidmatan yang disediakan ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan. Sila pastikan anda membaca dengan jelas terma dan syarat yang ditetapkan.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog