Utama / blog / SEDIKIT PESANAN BUAT BAKAL PENGANTIN. JANGAN BAZIRKAN MASA KAMI.

SEDIKIT PESANAN BUAT BAKAL PENGANTIN. JANGAN BAZIRKAN MASA KAMI.

SEDIKIT PESANAN BUAT BAKAL PENGANTIN. JANGAN BAZIRKAN MASA KAMI.JANGAN KERANA SIKAP SESETENGAH PELANGGAN YANG SEBEGINI MEMBUATKAN KAMI HILANG RASA HORMAT


Pesanan ikhlas buat bakal pengantin, tolong jangan membazir masa chat dengan kami. Jika nak survey, maka survey saja. Jika dah siap minta butiran akaun untuk bayar deposit, maka boleh buat online transfer.


Zaman dah canggih. Dulu susah, nak buat tempahan kena jumpa dan deal banyak kali. Now dah ada whatsapp, emel, page fb, ig dan website lagi, semua medium komunikasi disediakan.


Kami faham konsep rezeki. Jika survey tak jadi, tidak ada apa². Tapi bila kerap chat, siap tanya itu ini, beriya-iya nak jumpa, nombor akaun untuk tempahan dah diberikan, last sekali tidak jadi.


Anda nak meraikan majlis perkahwinan, jadilah janganlah sampai anda menyusahkan orang lain.


Kalau takut sebab scammer ke apa. Senang saja, masuk laman web PDRM untuk detect nombor telefon atau no akaun scammer.


Kalau ada ahli keluarga yang carikan pakej untuk anda, jangan pula sampai beriya-iya nak buat tempahan. Akaun yang diberikan tu bukan suka-suka diberikan.


Apa pun terima kasih kerana membazirkan masa kami.


Sebarang seburharga terbatal dengan sendirinya jika telah tamat tempoh atau jika bakal pelanggan sendiri tidak jadi/membatalkannya.


Selamat pengantin baru.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST

Search This Blog