DEEJAY KAHWIN TIPTOP SERVIS TERBAIK DJ KAHWIN

by 5:13 PG 0 CommentsMajlis sosial dah dibenarkan. Means dah boleh buat kenduri kahwin. Alhamdulillah.


Kepada semua yang nak buat kenduri kahwin, majlis resepsi atau akad nikah, untuk diri sendiri atau ahli keluarga ke, boleh roger abam. Insyaallah servis tiptop daripada abam.


Jika dewan/ wedding hall dah ada pa system, lagilah mudah. Anda hanya perlukan deejay saja. Atau nak lagi proper ambillah emcee. Supaya majlis berjalan dengan teratur dan lancar.


Boleh whatsapp

https://wasap.my/601162099363


Ada kelapangan jemputlah follow Insta http://www.instagram.com/deejay.kahwin


Harga boleh dirunding. Dan paling penting, abam tak pernah mengenakan caj pengangkutan jika majlis di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan dalam Selangor yang berdekatan.


Abam terima tempahan untuk Mini Event, Mini Carnival, Hari Keluarga, Sukaneka, Annual Dinner. Orang kata  Asal Bayar On (ABON). 


Ok bye!


tempah servis Emcee https://wasap.my/601162099363


#professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan  #launchingevent #malaywedding #dinner #sportsday #grandopening #host #majlisresepsi #emcee #majlisperasmian #pasystemrental #majlisrasmi #butikperkahwinan #bajupengantin #busanaperkahwinan #galeriperkahwinan #hantaran #hantaranperkahwinan #doorgiftmurah #pasystemmurah# pasystemkaraoke# pasystem #deejaykahwin

Deejay/ Emcee

Kami menawarkan perkhidmataan sewaan peralatan pa system, karaoke, deejay dan emcee untuk semua jenis majlis dan acara. Liputan antara 2 jam hingga 5 jam. Sebarang pertanyaan boleh hubungi pihak kami menerusi sms, whatsapp atau telegram ke 011-62099363.


0 Comments:

Catat Komen

© 2010-2020 Hak cipta terpelihara DeejayKahwin.