Tahniah Fattzura! Akhirnya setelah dua tahun menunggu Fattah Amin dan Nur Fazura dapat cahaya mata pertama

by 5:04 PTG 0 Comments

Pelakon Fazura selamat bersalin cahaya mata perempuan hari ini. Tahniah Fattzura! Akhirnya setelah dua tahun menunggu Fattah Amin dan Nur Fazura dapat cahaya mata pertama

Menyifatkan kehadiran ahli keluarga baru bersama suami, pelakon dan penyanyi Fattah Amin sebagai kiraman paling agung daripada Yang Maha Esa, Fazura berkongsi berita gembira itu menerusi entri terkininya di Instagram.

“Fortunate is a woman whose first child is a daughter – Prophet Muhammad SAW.

“Assalamualaikum. Syukur Alhamdulillah ke hadrat Allah SWT. Kiriman agung pertama kami telah selamat dilahirkan pada hari Jumaat yang mulia ini, 14 Safar 1442 Hijrah bersamaan dengan 2 Oktober 2020.

“Cahayamata perempuan yang sihat dan sempurna ini sangat membahagiakan kami berdua dan keluarga,” titipnya.

Tahniah Fattah Amin dan Nur Fazura atau yang turut dikenali dengan Fattzura oleh para peminatnya. Semoga bertambah rezeki dan seri rumahtangga anda berdua.

Jika ada yang nak menganjurkan majlis perkahwinan, jangan malu jangan segan contact kami. Harga mampu milik. Berpatutan. Deejay kami yang mesra dan ramah. Emcee pula yang professional dan versatile. Apa lagi whatsapp kami segera untuk tempahan.

https://wasap.my/601162009363

Deejay/ Emcee

Kami menawarkan perkhidmataan sewaan peralatan pa system, karaoke, deejay dan emcee untuk semua jenis majlis dan acara. Liputan antara 2 jam hingga 5 jam. Sebarang pertanyaan boleh hubungi pihak kami menerusi sms, whatsapp atau telegram ke 011-62099363.


0 Comments:

Catat Komen

© 2010-2020 Hak cipta terpelihara DeejayKahwin.