Tahniah Buat Para Pemenang Anugerah Juara Lagu 2017

by February 11, 2018 0 comments

Tajuk : Aku Cinta
Artis : Syamel & Erni Zakri

Tahniah kami ucapkan kepada semua para pemenang Anugerah Juara lagu 2017 yang berlangsung dengan begitu meriah sekali. Antara banyak persembahan, admin sangat teruja dan terpikat dengan persembahan di atas, Syamel dan Erni Zakri memang terbaik. Kekuatan vokal memang terserlah semasa menyampaikan lagi Aku Cinta. Memang layak mereka berdua memenangi Kategori Vokal Terbaik. Boleh diteruskan dengan penghasilan lagu-lagu duet yang berkualitin lagi lepas ini.

Tahniah juga diucapkan kepada Hael dengan lagu Jampi yang telah dinobatkan sebagai Juara AJL 32. Altimet turut mencuri tumpuan dengan memenangi persembahan terbaik. 

Kami menawarkan perkhidmatan sewaan peralatan audio system, karaoke, deejay dan emcee untuk sebarang majlis. Kami menerima tempahan dari individu, sektor awam, sektor korporat mahupun NGO. Kami turut menerima tempahan untuk majlis/ program/ acara/ festival/ pameran untuk jangkamasa panjang dengan tawaran kadar caj yang menarik dan berpatutan. Hubungi kami untuk butiran selanjutnya. Hanya untuk sekitar LEMBAH KLANG sahaja (Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan Selangor yang berdekatan)

Kunjungi laman web kami untuk info selanjutnya
HP / SMS / Whatsapp : 0103663457
Emel : deejayzam7@gmail.com | emceezam1981@gmail.com

CloudText Tagged
#deejay #emcee #pasystem #karaoke #melayu #islam #islamic #pertunangan #perkahwinan #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #negerisembilan #ampang #seremban #cyberjaya #portdickson #gurindam #pantun #joget #warisan #budaya #inang #zapin #nasyid #movie #love #quotes #deejaykahwin #emceekahwin #perkahwinan #melayu #festivalperkahwinan #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #mycoffeprince #mrcinderella #pokyacongcodei #SabriYunus #faridkamil #anugerahjuaralagu #ajl32

Deejay/ Emcee

Kami menawarkan perkhidmataan sewaan peralatan pa system, karaoke, deejay dan emcee untuk semua jenis majlis dan acara. Minimum liputan antara 2 jam hingga 5 jam dengan kadar bayaran bermula dari RM300 sahaja. Sebarang pertanyaan boleh hubungi pihak kami menerusi sms, whatsapp atau telegram ke 010-3663457.


0 comments:

Post a Comment

© 2017-2019 Hak cipta terpelihara. Laman web ini dibangun oleh Encik Adam untuk DeejayKahwin.Com.