KALENDAR TEMPAHAN

 

kami sync jadual dengan google calendar

Jadual Kalendar Tempahan Servis Emcee (Pengacara Majlis), Sewaan PA System & Karaoke 011-62099363

Boleh tengok jadual yang disediakan bagi memudahkan anda semua menyemak kekosongan slot untuk tempahan. Sila klik pada kalendar untuk melihat kekosongan slot pada bulan-bulan yang berikutnya.

Dan jika tarikh majlis/acara/program anda masih kosong dalam jadual kami, bermaksud ianya dibuka untuk tempahan. Anda boleh meneruskan tempahan dengan mengisi butiran yang dikehendaki dalam form yang disediakan.

Ini bagi memudahkan anda untuk terus membuat tempahan dan tidak perlu menunggu kami membalas whatsapp anda. Ianya akan terus dikemaskini dalam jadual kami sekiranya bayaran deposit tempahan telah disahkan diterima oleh kami.

Walaupun begitu, jika anda ingin berunding harga dengan kami atau merasakan lebih selesa membuat tempahan menerusi whatsapp, anda boleh hubungi kami terus menerusi:
Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.


KALENDAR TEMPAHAN KALENDAR TEMPAHAN Reviewed by Emcee Kahwin 01162099363 on 3:30 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.

RAKAN STRATEGIK

TENTANG KAMI

DeejayKahwin.Com

DEEJAYKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu bumiputera yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2007 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 500 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Whatsapp : 011-62099363

Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

JADUAL TEMPAHAN

Sila klik pada kalendar jika anda ingin melihat kekosongan pada bulan-bulan berikutnya.

FACEBOOK

POPULAR POST